0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Míchaná vejce s uzeným lososem

Míchaná vejce s uzeným lososem

2.4 / 5. Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné Na 1 porci

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 414 kcal
Bílkoviny 31 g
Sacharidy 1 g
Tuky 30 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Míchaná vajíčka jsou nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak se ráno rozmazlit. Pokud přidáte uzeného lososa, je jasné, že právě začíná další skvělý den...

Suroviny

vejce 2 ks
sůl 1 špetka
máslo ½ PL
na kousky velikosti sousta
pažitka 1 PL
nasekaná
chleba
nasucho opečený, k podávání
máslo
k podávání

1 Vejce prošlehejte se špetkou soli – nepřesolte, většinu slané chuti obstará uzený losos. Na pánvi zpěňte máslo. Do horkého másla vlijte rozšlehaná vejce a jemně je míchejte, aby získala krémovou konzistenci.

2 Chvilku před koncem opékání vmíchejte do vajec kousky lososa, na závěr posypte nasekanou pažitkou. Podávejte s nasucho opečeným dobrým chlebem, potřeným máslem.

Foto: Mike English
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2019/10

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč