Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1097 kcal
Bílkoviny 25 g
Sacharidy 10 g
Tuky 105 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Desetiminutová večeře

Suroviny

cibule 1 ks
malá, nadrobno
máslo 1
1 ks
sklenička hub
česnek 1 stroužek
na plátky
vejce 2 ks
prošlehaná
sůl
pepř
kmín
chleba
k podávání

Cibuli zpěňte v pánvi na másle. Houby slijte a přisypte do pánve, přidejte česnek, kmín a smažte asi 2 minuty. Vejce osolte, opepřete a vlijte do pánve. Stáhněte plamen, chviličku míchejte. Podávejte s chlebem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/8

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit