Jestli se pro někoho dobře vybírají dárky, jsou to foodies a gurmáni. Mají rádi dobré jídlo a pití, tráví hodiny v kuchyni, ocení zážitky spojené s ochutnáváním a degustací, za jídlem neváhají vycestovat a zajímají se o novinky a trendy....
Tajnou ingrediencí těchto kokosek je tvaroh – chuť nijak neovlivní, ale zajistí, že budou krásně měkké hned po upečení. Tvarohové kokosky z bílků jsou navíc tak jednoduché, že je zvládnete upéct i s dětmi. Rychlé, měkké a delikátní kokosky...
Trouba jede naplno, plechy se střídají jeden za druhým a vy přemýšlíte, jak mezi tím stihnout uvařit oběd nebo večeři? Máme pro vás jednoduché řešení: využijte troubu na maximum a připravte si jídlo z jednoho pekáče. Jednoduché, rychlé a...
Další nostalgická cesta do historie Apetitu je tu! Prošli jsme archiv a oprášili všechna vydání, která zdobí číslice 11. Listopadové vydání Apetitu obvykle patří svátku svatého Martina a pečené huse a my jsme byli zvědaví, která obálka...
Když péct, tak podle nejlepší z nejlepších. Iveta Fabešová je nejen vyhlášená cukrářka, na jejíž cukroví a zákusky se stojí fronta, ale ona své sladké know how předává i dál – prostřednictvím kurzů nebo kuchařky Vše sváteční. Právě z této...
Každý, kdo peče vánoční cukroví, to zná. Těsto je připravené, tvary vykrojené a upečené, ale teprve správný krém dodá cukroví ten pravý šmrnc. Letos se můžete nechat inspirovat nejen receptem na klasický máslový krém, ale i jeho moderními...