0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mrazený cheesecake

Mrazený cheesecake

Hodnocení receptu
5 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Velmi snadné

Suroviny

200 g syru Philadelphia original

3 vajíčka ( žĺtky a bielky zvlášť ) - čo najčerstvejšie

150 g cukru ( Používam hnedý kryštálový, ale dá sa použiť akýkoľvek .)

300 ml smotany na šľahanie 33%

1 balíček vanilkového cukru

štipka soli

8 ks Digestive keksov ( Ideálne z IKEA )

1/ Poriadne vymiešam Philadelphiu so žĺtkami a cukrom do bledej peny v nádobe č.1.

2/ Smotanu s vanilkovým cukrom a štipkou soli vymiešam v nádobe č.2.

3/ Z bielkov vymiešam tuhý sneh v nádobe č.3.

4/ 4 ks Digestive keksov zmixujem na jemo a posypem nimi dno tortovej formy

5/ Opatrne postupne ručne zmiešam obsah nádob č. 1, 2, a 3, aby vznikla nadýchaná hmota.

6/ Hmotu premiestnim do keksami vysypanej formy.

7/ Zostávajúce 4 ks Digestive keksy rozmixujem na jemno a posypem nimi vrch dezertu.

8/ Celé dám mraziť do mrazáku aspoň na 4 hodiny, ideálne cez noc. Vymrazím aj servírovaciu misu a taniere.

 

 

Autor: oli oko

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč