Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Nádivka z vinné klobásy a šalvěje


Snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Nádivku podávejte k pečené krůtě, uplatní se však i jako samostatný chod s vařenými bramborami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 533.67 kcal
  • Bílkoviny 29.33 g
  • Sacharidy 24.5 g
  • Tuky 35.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Nádivka z vinné klobásy a šalvěje

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Rodina u stolu

Jak se jedlo za první republiky: Skromnost, tradice i vlivy moderní gastronomie

Stravování za 1. ČSR odráželo tehdejší sociální rozdíly, technologický pokrok i silně zakořeněné tradice. Zatímco městská vyšší třída začínala objevovat moderní kuchyni, většina obyvatel na venkově zůstávala věrná jednoduchým a sytým jídlům svých předků. Společným jmenovatelem pro všechny obyvatele byla úcta k surovinám, důraz na sezonnost a pokrmy, které dodnes považujeme za typicky české.