Milujete bublinky, ale také klasickou chuť Negroni? Pak je tenhle drink právě pro vás!
Suroviny
Postup
Velký džbán naplňte ze 3/4 ledem.
Vlijte prosecco, Campari, sladký vermut a jemně promíchejte.
Dolijte sodovkou a ozdobte pomerančovou kůrou.
NĚCO NAVÍC
Campari není ani bitter, ani likér. Zato je to nedílná součást aperitivo momentu, stejně jako třeba Aperol. V baru ani kuchyni se rozhodně neztratí!
TIP REDAKCE
Pokud chcete drinky oživit, připravte si kromě obyčejného ledu i kostky se zamraženým ovocem nebo jedlými květy. Budou drink nejen chladit, ale i zdobit. Do ledu můžete zamrazit drobné letní ovoce jako maliny, borůvky nebo kousky jahod. Stejně můžete použít i kousky citronu, limetky, pomeranče či grepu. Z květů se hodí ty, které se dají konzumovat: sedmikrásky, fialky, růžové lístky... Zamrazit můžete také bylinky (tymián, mátu...)