Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Nejlepší mřížkový koláč
Nejlepší mřížkový koláč

Všechno hezky smícháme. Nejdříve za pomoci robota, ale ke konci je nejlepší ruka. Těsto konzistence jako na linecké dáme na chvíli odpočinout do lednice. Část uleželého těsta dáme stranou, zbytek vyválíme (vymačkáme) do formy. Potřeme tvarohem, který jsme si rozmíchali s vajíčkem, cukrem a mlékem. Ze zbylého těsta vytvoříme mřížky. Můžeme to tak i nechat, ale já doporučuji do jednotlivých „okének“ (vždy ob jedno) dávat lžičku výrazné marmelády. Pak už stačí jen pomazat mřížky vajíčkem a péct dorůžova.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu