Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Nejlepší tuňákové těstoviny
Nejlepší tuňákové těstoviny

Těstoviny uvaříme běžným způsobem podle návodu v osolené  vodě. Na troše olivového oleje zpěníme najemno nasekanou cibuli. Přidáme okapaného tuňáka, kukuřici  a rajčata z konzervy. Osolíme, opepříme a přidáme lžičku cukru (pro lepší chuť). Jsou-li rajčata celá, rozmáčkáme je vařečkou na malé kousky. Až bude všechno prohřáté, stáhneme pánev z ohně. Pak vmícháme tři vrchovaté lžíce majonézy a promícháme. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými slitými těstovinami.
Těstoviny jsou skvělé teplé i studené, vždycky si jich připravím víc a jím je i druhý den – vychlazené.
Zkoušela jsem nahradit majonézu, ale nebylo to ono. Máte-li jako já rádi pikantní jídla, přidejte k cibulce čerstvou chilli papričku. Dobrou chuť.
 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu