Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Nepečený mangovo-kokosový cheesecake

Nepečený mangovo-kokosový cheesecake

Hodnocení receptu
4.4/5 Počet hodnocení: 9
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Sušenkový základ:

2 x balení BeBe sušenek

130 g másla

Základní krém:

500 g mascarpone

3 x 125 g sýru Philadelphia

400 g zakysané smetany

100 g cukru moučka

3 lžičky vanilkového aroma

Kokosový krém:

1 x plechovka kokosového krému (400 ml)

15 g želatiny v prášku

Mangový krém:

cca 500 g manga

šťáva z 1/2 citronu

špetka kardamomu (cca 1/4 lžičky)

špetka skořice (cca 1/4 lžičky)

15 g želatiny v prášku

Marinované mango:

cca 200 g manga dovnitř dortu a na ozdobu

na tenké plátky nakrájené mango na ozdobu

šťáva z 1/2 citronu

špetka skořice

špetka kardamomu

3 lžíce cukru moučka

Na ozdobu:

plechovka kompotovaného manga

vrchovatá lžička kukuřičného škrobu

borůvky

 

 

 

Autor: dáduš

Apetit magazín