Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (27x)
18. 7. 2014
Noky s omáčkou arrabbiata
Apetit
Noky s omáčkou arrabbiata
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (27x)

Rychlá a snadná příprava. Suroviny máte doma. Zvládnou i začátečníci.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 592.5 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 106.5 g
  • Tuky 9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Pučálka

Kvíz: Vejmrda, sloní žrádlo nebo kakánek aneb Jak se vyznáte v jídlech s vtipnými názvy

Na čem u jídla nejvíc záleží? Na vyvážené chuti, způsobu servírování i emocích, které umí vyvolat. To všechno je zcela jistě pravda, ale hodně udělá i jeho název. Jsou totiž jídla pojmenovaná tak nějak klasicky, až obyčejně. Ale také jídla, jejichž názvy rozhodně zaujmou: zní jako ze hry od Járy Cimrmana, z lechtivého filmu nebo jako peprná nadávka. A to pak dodá jejich konzumaci nový, zábavný rozměr. V našem kvízu otestujte, jestli se v jídlech s vtipnými a legračními názvy orientujete.