0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Noky s omáčkou arrabbiata

Noky s omáčkou arrabbiata
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Noky s omáčkou arrabbiata

3.6 / 5. Počet hodnocení: 22
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1185 kcal
Bílkoviny 23 g
Sacharidy 213 g
Tuky 18 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá a snadná příprava. Suroviny máte doma. Zvládnou i začátečníci.

Suroviny

olivový olej 1 PL
+ trocha na polití noků
cibule 0.5 ks
nadrobno
česnek 1 stroužek
pokrájený
chilli paprička 1 ks
zelená, bez semínek, nadrobno
vinný ocet bílý 1 PL
krupicový cukr 1 ČL
rajče 3 ks
sůl
pepř
mletý, čerstvý
gnocchi bramborové 0.5 kg

1 V pánvi rozpalte olej a doměkka na něm opečte cibuli a česnek. Přidejte chilli papričku, vinný ocet, cukr a necelou minutu míchejte. Pak přisypte pokrájená rajčata a míchejte do zhoustnutí. Osolte a opepřete.

2 Noky uvařte podle návodu na obalu. Slijte je, rozdělte na talíře a zakápněte olivovým olejem. Podávejte přelité omáčkou arrabbiata.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/4

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit