0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Okurková limonáda

Okurková limonáda

Hodnocení receptu
1 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné

Suroviny

okurka
bio
voda
nebo soda

Postup

1

Do džbánku nalijte litr a půl až dva litry vody.

2

Omytou okurku nakrájejte na tenká kolečka a přidejte je do džbánku. Nechte aspoň půl hodiny stát, aby se okurka vylouhovala.

3

Sceďte nebo důkladně rozmixujte a přidejte svou top ingredienci nebo jejich kombinaci. Limonádu podávejte vychlazenou.

Co můžete použít:
Pro tuto limonádu lze použít třtinový cukr nebo sirup z agáve, nebo špetku soli, lze přidat i růžovou himalájskou, která dodát limonádě spoustu minerálů! Bylinky: máta, bazalka, meduňka, stévie, dodají aroma a ještě více letní svěžesti.

Tipy:

  • Jestli budete mixovat, zkuste přidat vodní meloun.
  • Můžete louhovat i ve vodě z mladého kokosu.
Autor: mo-nika

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit