Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Opékaný chléb s česnekovo-medovým máslem
Apetit
Opékaný chléb s česnekovo-medovým máslem
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)

Hledáte ideální přílohu k jídlům z grilu? Chcete si zkrátit čekání na maso? Tenhle opékaný chléb s česnekovo-medovým máslem obstojí coby předkrm i jako příloha.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na česnekovo-medové máslo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 328.25 kcal
  • Bílkoviny 4.25 g
  • Sacharidy 4.75 g
  • Tuky 32.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

Robin Nguyen se dostal do povědomí i díky soutěži MasterChef

„Miluju českou kuchyni, můžu ji jíst každý den,“ říká Robin Nguyen

Rodák z Hanoje a milovník české kuchyně? Ano, to je Robin Nguyen. Pochutná si na výpečcích, ví, kam jít na skvělou svíčkovou i smažák, ale zpozorní, když někdo z food blogerů začne dělat Phở! O tomhle sympaťákovi ještě hodně uslyšíte, mimo jiné proto, že startuje naše dlouhodobá spolupráce – Robin bude doporučovat, kam v Praze vyrazit třeba na skvělé smažené kuře.