Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
3,4 (16x)
30. 1. 2014
Opékaný sendvič s kysaným zelím


Snadné
< 10 min
3,4 (16x)

Na topinky se hodí jakýkoli chléb, od běžného pšeničnožitného až po tmavý žitný, jen by neměl být drobivý. Suroviny snadno znásobíte podle skutečného množství strávníků.


Nezhasínat obrazovku
pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1668 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí

Související články

Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem

Každý z nás miluje chvilky pohody, kdy máme možnost posedět v té nejlepší společnosti svých nejbližších, přátel nebo kolegů. A právě k takovým okamžikům přirozeně patří také vynikající jídlo a kvalitní pití. Dobré víno a chutné sýry tvoří jedinečnou kombinaci, která spolehlivě potěší každého. Pokud si však chcete vychutnat každé sousto, vyplatí se znát zásady párování vína a sýrů, díky kterým dosáhnete dokonalé harmonie chutí. Přinášíme osvědčené tipy, jak párovat plísňové sýry s vínem.