Suroviny
Mandlový korpus:
- 3 žloutky
- 110g třtinového cukru
- 100g celozrnné mouky
- 80g mandlové mouky
- 15g kakaa
- 1 prášek do pečiva
- 5 PL vody
Korpus z vlašských ořechů:
- 150g namletých vlašských ořechů
- 20g celozrnné mouky
- 3 větší vajíčka
- ½ prášku do pečiva
- 60g třtinového cukru
- 1 ½ PL kokosového oleje
Pařížská bílá šlehačka:
- 300g vysokoprocentní smetany (minimálně 31%)
- 300g bílé čokolády
- Malý panák Amaretta
Pařížská tmavá šlehačka:
- 400ml vysokoprocentní smetany (minimálně 31%)
- 150g tmavé čokolády (já použila 58%)
Makronky:
- 100g moučkového cukru
- 75g mandlové mouky
- 2 bílky z velkých vajec
- 75g cukru krupice
Pusinky:
- Bílky ze 4 vajíček
- 250g cukru krupice
- Hořká čokoláda
Pralinky:
- 100g tmavé čokolády (já použila 58%)
- 70ml vysokoprocentní smetany (minimálně 31%)
- Malý panák Amaretta
Ostatní:
- Minimálně jedna (ideálně dvě) dortová forma o průměru 18-20cm
- Formička na miničokoládové tabulky a bílá a hořká čokoláda
- Formičky na pralinky
- Kelímek nebo mistička a hořká čokoláda (na výrobu čokoládové mističky)
- Velký panák Amaretta na polití upečených mandlových korpusů.