Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (18x)
20. 2. 2017
Ossobuco


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (18x)

Sám nevím, jestli je ossobuco lepší téhož dne, nebo ohřívané. Lahodné je v každém případě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 611.83 kcal
  • Bílkoviny 35.67 g
  • Sacharidy 10.17 g
  • Tuky 43.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9

Související články

Svíčková na smetaně

Jak se stát v příštím roce lepším kuchařem nebo kuchařkou: Naučte se jíšku a svíčkovou

Nový rok vnímá spousta z nás jako nový začátek. I když bychom se mohli rozhodnout začít s dietou klidně v listopadu, necháváme si to právě na začátek nového roku. Sepisujeme různá předsevzetí, která chceme v novém roce splnit. Začít běhat, přestat kouřit, věnovat víc času sobě, našetřit na nové auto. Abyste měli ve svém seznamu i něco méně náročného, přinášíme vám pár tipů na kuchařská předsevzetí.