Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
0,0 (0x)
11. 8. 2016
Not published! OSTRÁ KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ STYLE
OSTRÁ KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ STYLE


Velmi snadné
0,0 (0x)

Konce křídel odřízneme. Fenyklová semínka prohřejeme v rendlíku spolu s pár kuličkami černého pepře. V míse smícháme 4 lžíce kečupu, 2 lžíce worcesterové omáčky, trochu kajenského pepře a lžíci tabaska. Fenyklová semínka a celý pepř rozdrtíme v hmoždíři a přidáme do mísy. Zakápneme jablečným octem, přisypeme lžíci třtinového cukru, nasekaný česnek (2 stroužky), na závěr přidáme čerstvé bylinky – tymián a rozmarýn. Křídla v marinádě necháme alespoň hodinku odležet.

Křídla grilujeme ze všech stran do křupava asi 7 minut. Podáváme s čerstvým oreganem a kapkou olivového oleje.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu