Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
3. 4. 2018
Ostružinový cheesecake s kozím sýrem
Ostružinový cheesecake s kozím sýrem


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Válečkem nebo v robotovi rozdrtíme sušenky a smícháme s máslem. Hmotu rozprostřeme na dno dortové formy o průměru 20 cm. Vložíme do trouby a necháme na 10 minut zapéct.

Mezitím si připravíme krém. Všechny ingredience na krém dáme do mísy a krátce prošleháme, dokud se nespojí v hladkou hmotu. Vylijeme na připravený lehce vychládlý sušenkový korpus a pečeme na 140 °C asi 70 minut.

Upečený cheesecake necháme vychladit (nejlépe přes noc v lednici). Můžeme polít rozpuštěnou bílou čokoládou a podávat s ostružinovou omáčkou.

Ostružinová omáčka:

Ostružiny (já použila mražené z obchodu, které zbyly po pečení cheesecaku) nasypeme do menšího kastrůlku a přidáme cukr podle chuti. Rozvaříme a používáme ještě teplé na přelití dortu přímo na talíři.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu