Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ovocný virgin punč
Ovocný virgin punč
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Ovocný virgin punč

4.3/5 Počet hodnocení: 4
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 895 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 203 g
Tuky 0 g
Vláknina 25 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hledáte recept, který vás během chmurných podzimních dnů zahřeje u srdce? Vsaďte na punč! Tenhle můžete bez obav nabídnout i dětem. 

Související recepty

Suroviny

čerstvých či mražených
hruška 200 g
nakrájených na klínky
jablko 250 g
menší jablka, nakrájená na klínky
sušené ovoce 120 g
směs sušených jeřabin, rakytník, aronie a šípků
med 75 g
podle chuti

Postup

1

Všechno čerstvé i sušené ovoce zalijte v rendlíku 1 litrem studené vody, přiveďte k varu, zmírněte oheň a zvolna vařte 30–45 minut. Přeceďte a podle chuti oslaďte medem a nařeďte dalším až 1 litrem vody – horké či studené, podle toho, jak chcete nápoj podávat. Pijte horké, vlaž-né či vychlazené.

NĚCO NAVÍC
Pokud chcete uvařené ovoce jíst, zbavte před vařením hrušky a jablka jádřinců a celé šípky uzavřete do nerezového čajového ,vajíčka‘ a pak je vyhoďte, protože kvůli chmýří uvnitř se jíst nedají.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/10

Apetit magazín