Sladké zákusky mohou přinést vaši hosté, vy je na oplátku překvapte slanými pagáči. Jsou skvělé k vínu i pivu a můžete je jíst jen tak či plnit vyšlehanou brynzou. Těst a receptů na pagáče je mnoho, my vám nabízíme rodinný recept paní Evy Kulové z Popradu.
Suroviny
6
Suroviny
6
Na pomazánku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 915.17 kcal
- Bílkoviny 27.67 g
- Sacharidy 81.67 g
- Tuky 50.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd