0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pappardelle s hříbky

Pappardelle s hříbky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pappardelle s hříbky

4.3 / 5. Počet hodnocení: 7
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1451 kcal
Bílkoviny 59 g
Sacharidy 265 g
Tuky 6 g
Vláknina 33 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hříbky nemusí skončit jen ve smaženici nebo v bramboračce. S těstovinami chutnají skvěle.

Suroviny

česnek 3 stroužky
olej
cuketa 2 ks
malá
rajče 400 g
cibule 1 ks
houby 300 g
petrželka 1 hrst
sůl
pepř
pappardelle 320 g
parmazán
k podávání

1 Opékejte asi minutu 3 oloupané a rozmáčknuté stroužky česneku na 3 lžících oleje. Vyhoďte ho a na ochucený olej dejte 2 malé cukety na plátky, po 2 minutách přidejte 400 g rajčat na kostky. Osolte, opepřete a vařte 6 minut. Zvlášť na 2 lžících oleje opečte 1 nasekanou cibuli, po 5 minutách přidejte 300 g očištěných hříbků na plátky a po 3 minutách hrst petrželky. Smíchejte s omáčkou a pappardelle. Jezte s parmazánem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit