Klasická italská kombinace těstovin a skvělého ossobuca nezklame.
Suroviny
Postup
1
Nechte rozmrazit jednu dávku ossobuca a maso rozmělněte do omáčky. Směs zahřívejte v hrnci 2 minuty, dejte stranou a uchovejte horké.
2
Uvařte 400 g pappardelle nebo jiných širokých těstovin podle návodu na obalu. Uvařené slijte, promíchejte s ragú a posypte hoblinami parmazánu. Na talíři pokapejte panenským olivovým olejem.
NĚCO NAVÍC: Připravte si krémovější verzi omáčky. V hrnci rozehřejte lžíci másla a zaprašte 2 lžičkami hladké mouky. Míchejte minutu a zalijte 100 ml smetany ke šlehání a za stálého míchání přiveďte k varu. Teprve do této směsi dejte ohřát dávku ossobuca. Ochutnejte a případně dosolte.