0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Parmazánové loďky
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5 / 5. Počet hodnocení: 3
Do 20 minut Velmi snadné 30 kousků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1941 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 226 g
Tuky 67 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé jednohubky v italských barvách přispějí k pohodě na každé party.

Suroviny

rajče
sušená, podélně přepůlená
rohlíky 5 ks
sezamové, bílé
pesto 1 sklenka
parmazán
hobliny

1 Sušená rajčata vyjměte z nálevu a nechte okapat, pak je pokrájejte. Rohlíky nakrájejte na kolečka, zlehka prohřejte v troubě a poté ihned potírejte pestem. Ozdobte rajčaty a parmazánem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit