Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (27x)
11. 12. 2014
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)


Snadné
< 60 min
4,5 (27x)

Odlehčená verze lilkové parmigiany – bez mouky, zato plná chuti a stále v duchu klasické italské kuchyně. Snadný recept ze zeleniny a sýru je perfektní letní jídlo, které zasytí, ale není vám po něm těžko. Italská lilková parmigiana si rozhodně najde své příznivce i u nás.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 640 kcal
  • Bílkoviny 52.25 g
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 39.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: nikol.hrabovska

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet