Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (7x)
15. 3. 2019
Pavlova cake
Pavlova cake


Snadné
> 60 min
4,4 (7x)

Vaječné bílky dáme do robotu (nebo šleháme ručním šlehačem). Jakmile se vytvoří první bublinky, tak začneme přidávat po lžičkách cukr. Šleháme cca 10 min do ztuhnutí.

Vyšlehané bílky s cukrem vložíme do cukrářského sáčku a vytvoříme na pečícím papíru korpusy (2 nebo 3, záleží, jak chceme mít Pavlovu vysokou) o průměru cca 15 cm.

 

Hotové korpusy dáme sušit do trouby při nízké teplotě - 100 stupňů Celsia.

Pečeme zhruba 75min., korpus by měl být suchý a měl jít lehce oddělit od pečícího papíru.

 

Mezitím si ušleháme šlehačku (nesladíme, korpus je sám o sobě dost sladký). A po vychladnutí korpusů začneme se skládáním dortu. Dáme sněhovou pusinku, vrstvu šlehačky, další plát pusinky, opět šlehačku a nahoře dort ozdobíme čerstvým ovocem

Dobrou chuť! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Recept je součástí kolekce