Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (67x)
18. 7. 2014
Pečená kolena


Snadné
> 60 min
4,4 (67x)

Dávají si je turisté na Staroměstském náměstí i štamgasti ve stylové hospodě. Ostatně stačí se podívat na fotku, a začnou se i vám sbíhat sliny a dostanete neodolatelnou chuť na pivo a pečená kolena…

 

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 249 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 15.75 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(67 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/1

Silvestr u vás domaRecepty pro zdraví a energiiJak si užít citrony, zázvor, javorový sirup...Novoroční oběd

Související články

Turecká vejce Dariny Křivánkové

Darina Křivánková napsala knihu Jak si nabít hubu, zavřela Topinku v Českém Krumlově a podělila se o recept na turecká vejce

Darina Křivánková nedělá nic napůl a ví, jaké to je „nabít si hubu“. Jako novinářka psala o filmech i o jídle, měla bytovou restauraci na faře i bistro Topinka v Českém Krumlově. Říká, že dnešní padesátnice byly vychovávány jako tažné krávy, a ona sama několikrát zažila, jaké to je vyhořet. Povídali jsme si o její nové knížce, fungování bistra i o tom, proč je práce v gastru tak náročná.