Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
5,0 (5x)
28. 2. 2025
Pečená ryba s pórkem
Apetit
Pečená ryba s pórkem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
5,0 (5x)

Jednoduché, lehké a plné chuti – pečená ryba s pórkem je skvělou volbou pro rychlý oběd i elegantní večeři. Jemné maso ryby se perfektně doplňuje s nasládlým pórkem, který se při pečení krásně rozvoní. Minimum surovin, snadná příprava a výsledek, který nadchne!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 390 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 20.5 g
  • Tuky 30.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rybí filé: Tajná zbraň pro rychlou večeři i skvělý oběd, který připravíte během pár minut! Bacalhau: ryba, kterou miluje celé Portugalsko

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/2

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Losos, česnek a další suroviny

KVÍZ: Jídlo jako noční můra? Podivné fobie, kvůli kterým si někdo nedá ani kousek sýra

Většina lidí má nějaké oblíbené jídlo – pizzu, řízek, palačinky, cokoli s čokoládou… Ale co když vám už jen pohled na kousek sýra či vejce způsobí paniku? Nebo jaké to je, když se bojíte vaření tak moc, že raději žijete na instantních polévkách? Zní to zvláštně, ale právě takové fobie opravdu existují! Podívejte se s námi na některé z nich a nezapomeňte na kvíz.