Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (7x)
7. 1. 2019
Pečené bramborové plátky a glazované zelíčko pak čoi
Apetit
Pečené bramborové plátky a glazované zelíčko pak čoi
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Servírujte přímo v pekáčku – tuhle nádheru musí všichni vidět!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

NA PEČENÉ BRAMBOROVÉ PLÁTKY

NA GLAZOVANÉ ZELÍČKO PAK ČOI

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2721 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 322 g
  • Tuky 124 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/1

Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.