Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (20x)
18. 7. 2014
Pečený česnek
Apetit
Pečený česnek
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (20x)

Když česnek upečete, odloží svou čpavou podstatu a získá jemnou, nasládle oříškovou chuť. Možnosti jeho uplatnění v kuchyni se tak báječně rozšíří. Smíchejte pečený česnek s máslem a získáte fantastickou pomazánku, třeba na opečené plátky chleba.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 99.25 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak správně skladovat česnek a cibuli a proč s nimi raději dál od brambor Česnek: poklad kuchyně i domácí lékárny. Kam všude se hodí a k čemu

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008