Když česnek upečete, odloží svou čpavou podstatu a získá jemnou, nasládle oříškovou chuť. Možnosti jeho uplatnění v kuchyni se tak báječně rozšíří. Smíchejte pečený česnek s máslem a získáte fantastickou pomazánku, třeba na opečené plátky chleba.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 99.25 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 12.5 g
- Tuky 3.75 g
Postup přípravy
- Jak správně skladovat česnek a cibuli a proč s nimi raději dál od brambor Česnek: poklad kuchyně i domácí lékárny. Kam všude se hodí a k čemu
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008