Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()
Do hodiny Snadné

Suroviny

těstoviny 250 g
penne
olivový olej 60 ml
česnek 1
houby 200 g
pokrájené
sůl
pepř
máslo 15 g
parmazán 20 g
petrželka
čerstvě nasekaná
  1. Nejprve ve větším hrnci uvařte těstoviny penne, vodu nezapomeňte dostatečně osolit! Penne by se měly vařit zhruba 8 až 10 minut, než budou al dente. Ihned poté je zceďte.
  2. Větší pánev zahřejte na středním ohni, přidejte olivový olej a restujte na něm česnek a houby do doby, než budou houby jemnější. Následně můžete směs dochutit solí a pepřem, pak přidejte máslo.
  3. Ve větší míse spolu smíchejte těstoviny a houby z pánve. Již smíchané těstoviny penne pak posypte strouhaným parmezánem a petrželkou.
Autor: anilvap

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit