Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.3/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1211 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 73 g
Tuky 86 g
Vláknina 30 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Trik s vařením s olejem, aniž by se cokoli z přísad napřed opékalo, nás zaujal.

Související recepty

Suroviny

velké, očištěné, na nudličky
velké, očištěné, na nudličky
na plátky
česnek 2 stroužek
nadrobno
rajče 500 g
oválná masitá, na kostky
olivový olej 6 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Papriky, cibuli, česnek a rajčata dejte do hrnce s olivovým olejem. Pokud nejsou rajčata zcela zralá, přidejte podle potřeby rajčata z konzervy. Přiklopte a přiveďte k varu. Ztlumte a vařte 10 minut.

2

Osolte, opepřete a vařte dalších 10 minut. Jezte teplé nebo o pokojové teplotě jako předkrm či přílohu k masu anebo rybě.

Recept je převzatý z kuchařky Dva italští gurmáni, Antonio Carluccio, Gennero Contaldo, Ikar, 2013.

Související články

Apetit magazín