Kombinace ricotty s pažitkou, citronem a pepřem je návyková – během focení jsme pořád chodili uždibovat. Podávat ji můžete v zapékacích miskách (my jsme použili designové hrnky vhodné i do trouby od Jany Černé) nebo jako roztomilé bábovičky.
Suroviny
2-4
Suroviny
2-4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 427 kcal
- Bílkoviny 29 g
- Sacharidy 13.5 g
- Tuky 29.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření