Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (24x)
9. 7. 2014
Perfektní pečené jehněčí
Perfektní pečené jehněčí


Snadné
> 60 min
4,6 (24x)

Jehněčí maso má svou charakteristickou chuť a výborně se k němu hodí čerstvé bylinky – rozmarýn, tymián i šalvěj. Perfektní pečené jehněčí si vychutnáte s bramborovým knedlíkem, pečenými brambory nebo plátkem čerstvého chleba. Zkrátka jednoduchý recept, který nadělá spoustu parády především jako slavnostní oběd.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 701 kcal
  • Bílkoviny 78 g
  • Sacharidy 12.6 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: msd

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet