Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)
21. 6. 2025
Pestrobarevný letní salát
Apetit
Pestrobarevný letní salát
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (2x)

Pestrobarevný letní salát je nejen pastva pro oko, ale také skvěle chutná. Připravíte ho z nejrůznějších druhů řepy – červené, žluté nebo žíhané. Hraje všemi barvami a jednoduchá zálivka z olivového oleje mu neskonale sedí. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/6

Červnové vydání Apetitu, které vychází 23. 5. 2024, přináší pozvánku na letní Apetit piknik. Ten se uskuteční 15. června v pražské Grébovce a v novém Apetitu najdete seznam všech prodejců i hvězdných hostů, kteří se objeví na hlavním pódiu. Vystoupí i Pavel Berky, se kterým najdete v novém čísle rozhovor, kde vypráví o tom, jak zkouší nová jídla a co nejraději vaří sám sobě. Do přírody se vydáme nejen během našeho pikniku. V červnu se s námi můžete vypravit na ryby, které si hned na břehu připravíme na roštu. Budeme také grilovat, tentokrát podle receptů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a nabízíme i inspiraci na zahradní party během nejteplejších nocí v roce. Nad dezertem nemusíte moc přemýšlet. Červen je měsícem jahod a naše koblihy plněné jahodami nebo křupavý jahodovo-bezový dort jsou prostě neodolatelné! A kdyby vás toto ovoce přece jen neoslovilo, zkuste nasladko připravit rebarboru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250530_Šopský_salát_foto-1.jpg

Šopský salát: Připravte si letní klasiku z Balkánu, která si podmanila Evropu

Šopský salát je synonymem pro léto na talíři – svěží, barevný a plný chuti. Tento ikonický pokrm původem z Bulharska si získal srdce gurmánů napříč Evropou a zdomácněl i u nás. Spojení šťavnatých rajčat, křupavé okurky, papriky, cibule a příjemně slaného balkánského sýra, to vše zakápnuté olejem a citronovou šťávou, představuje ideální volbu pro lehký oběd, večeři i stylové pohoštění. Stačí pár minut a na stole máte salát, který voní po Středomoří.