Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pestrofarebná torta

Pestrofarebná torta

Hodnocení receptu
4.9/5 Počet hodnocení: 7
Do hodiny

Suroviny

Prísady na korpus:

5 ks vajec

180 g kryštálového cukru

5 PL vlažnej vody

2,5 PL mletých orechov

5 PL výberovej polohrubej múky

¼ kypriaceho prášku do pečiva

Prísady na krém, náplň a zdobenie:

4 dcl mlieka

150 g kryštálového cukru

1 vanilkový cukor

2 žĺtky

60 g Maizeny alebo Zlatého klasu

100 – 150 g masla

rum podľa chuti

ríbezľový lekvár

banány

dlhé piškóty

lentilky

 

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...