Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pikantní klobásky
Pikantní klobásky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pikantní klobásky

5/5 Počet hodnocení: 3
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3066 kcal
Bílkoviny 131 g
Sacharidy 14 g
Tuky 273 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonalé k těstovinám i s plátkem křupavého chleba.

Suroviny

menších, nebo 4 větší
rajče 250 g
nejlépe třesňová
drcená
petrželka 1 hrst
sůl
pepř

Postup

1

Klobásky rozkrájejte na menší kousky. Čtvrt hodiny je opékejte na pánvi, pak případně slijte přebytečný tuk.

2

Do pánve vsypte rajčata, nakrájená na čtvrtinky, promíchejte a po dvou až třech minutách poprašte chilli papričkami.

3

Po půl minutě přimíchejte zakysanou smetanu a za občasného promíchání všechno dvě minuty povařte. Osolte, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

31.08.2007 13:15
Recept se nachází v č.4/05, str.16
20.04.2007 19:51
Nabízím vám jednoduchou úpravu tohoto jídla pro malé strávníky: chilli nahradíme jemným kečupem...

Apetit magazín