Pikantní klobásky

Pikantní klobásky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 162 kcal
Bílkoviny 3 g
Cukr 14 g
Tuky 9 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Dokonalé k těstovinám

Suroviny

8 ks
klosása
rajčata 250 g
nejlépe třesňová
chilli paprička špetka
drcená
zakysaná smetana 4 PL
petrželka 1 hrst
sůl
pepř
1. Klobásky rozkrájejte na menší kousky. Čtvrt hodiny je opékejte na pánvi, pak případně slijte přebytečný tuk.

2. Do pánve vsypte rajčata, nakrájená na čtvrtinky, promíchejte a po dvou až třech minutách poprašte chilli papričkami. Po půl minutě přimíchejte zakysanou smetanu a za občasného promíchání všechno dvě minuty povařte. Osolte, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku.

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit