Pikantní klobásky

Pikantní klobásky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 162 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 14 g
Tuky 9 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonalé k těstovinám

Suroviny

8 ks
klosása
rajčata 250 g
nejlépe třesňová
chilli paprička špetka
drcená
zakysaná smetana 4 PL
petrželka 1 hrst
sůl
pepř
1. Klobásky rozkrájejte na menší kousky. Čtvrt hodiny je opékejte na pánvi, pak případně slijte přebytečný tuk.

2. Do pánve vsypte rajčata, nakrájená na čtvrtinky, promíchejte a po dvou až třech minutách poprašte chilli papričkami. Po půl minutě přimíchejte zakysanou smetanu a za občasného promíchání všechno dvě minuty povařte. Osolte, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku.

Komentáře

Anonym

Nabízím vám jednoduchou úpravu tohoto jídla pro malé strávníky: chilli nahradíme jemným kečupem...

Apetit magazín

Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...
K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít
  • Novinky a zajímavosti

K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít

Podzim je obdobím dýní. Nejenže jsou oblíbenou podzimní dekorací, a to zejména na Halloween, ale v kuchyni z nich můžete připravit spoustu výtečných pokrmů. Uvařit si můžete skvělou dýňovou polévku, omáčku, dýni lze zavařit nebo zapéct v...

Obchod Apetit