Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Pikantní ovocné salsy

Pikantní ovocné salsy

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (2)
Do 30 minut 8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 316 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 61 g
Tuky 0 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Chilli paprička do správné salsy prostě patří. Budete se divit, jak je výborná ke zmrzlině!

Suroviny

jahody 250 ml
na kostičky
ananas 250 ml
čerstvý, zralý, na kostičky
zázvor (čerstvý) 2 PL
kandovaný na kostičky
třtinový cukr 1 ČL
tequila 1 PL
nemusí být
máta
lístky an ozdobu
1 Smíchejte přísady na zázvorovou salsu. Přikryjte a nechte půl hodiny až hodinu odpočívat v chladničce. Stejně naložte s přísadami na jalapeño salsu.

2 Do misek dejte zmrzlinu a posypejte zvolenou salsou nebo oběma. Zázvorovou ozdobte mátou.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit