Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
2,8 (4x)
20. 9. 2024
Pirohy s bramborovou nádivkou
Apetit
Pirohy s bramborovou nádivkou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
2,8 (4x)

Tyto plněné pirohy ochucené šťouchanými bramborami pocházejí z kuchyně prvorepublikové Podkarpatské Rusi, odkud recept převzaly i české hospodyně. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

15

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

15

Na těsto

Na náplň

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 131.47 kcal
  • Bílkoviny 5.4 g
  • Sacharidy 18.8 g
  • Tuky 3.73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/9

Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.