Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
5,0 (10x)
18. 7. 2014
Pisciotta - koláč s olivovým olejem
Apetit
Pisciotta - koláč s olivovým olejem
Apetit


< 20 min
5,0 (10x)

Tenhle lahodný koláč pochází ze severní Itálie, z míst, kde se pěstuje nejlepší olivový olej. Ten hraje v pisciottě hlavní roli – nahrazuje obvyklé máslo nebo jiné tuky. S jahodovou omáčkou a porcí šlehačky je přímo fantastický!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 kousků

Na těsto

K podáváni

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 276.25 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 30.13 g
  • Tuky 14.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007