Tenhle lahodný koláč pochází ze severní Itálie, z míst, kde se pěstuje nejlepší olivový olej. Ten hraje v pisciottě hlavní roli – nahrazuje obvyklé máslo nebo jiné tuky. S jahodovou omáčkou a porcí šlehačky je přímo fantastický!
Suroviny
8 kousků
Suroviny
8 kousků
Na těsto
K podáváni
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 276.25 kcal
- Bílkoviny 5.25 g
- Sacharidy 30.13 g
- Tuky 14.63 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/3
Březen 2007