Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Když se řekne Švýcarsko, hned se nám vybaví špičkové hodinky, majestátní Alpy, sýr a... čokoláda! Pokud patříte mezi milovníky sladkého pokušení, je nejvyšší čas sbalit kufry a vyrazit do země, kde je čokoláda opravdovým pokladem. Podívejte...
Ani poslední dvě lžíce nesnědené bramborové kaše, které se vám nechce odkládat do krabičky, si nezaslouží skončit v koši. Skvěle zahustí polévku a překvapí i v náplni slaných palačinek.
...
Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...
Pokud hledáte přílohu, která ozvláštní váš jídelníček a dodá pokrmům pořádný říz, vyzkoušejte vejmrdu. Tento tradiční český pokrm, který spojuje křen a jablka, se perfektně hodí k masu, uzeninám nebo pečenému vepřovému kolenu. Příprava...
Lasagne jsou jedním z nejoblíbenějších italských jídel, co si je vychutnat v úplně nové podobě? Seznamte se s novým trendem, který si rychle získává srdce milovníků jídla po celém světě: lasagne jako polévka. Tento recept spojuje všechny...