Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pizza v mini
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2291 kcal
Bílkoviny 174 g
Sacharidy 45 g
Tuky 173 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupavá pizza je malá – přesto jde o velikou lahůdku. S minirozměrem ladí i křepelčí vajíčka a třešňová rajčátka.

Související recepty

Suroviny

rajčata cherry 200 g
jarní cibulka 1 svazek
sůl
pepř

Postup

1

Z těsta vykrojte malé pizzy, rozložte na ně kolečka rajčat i cibulky a do středu opatrně vyklepněte vejce; osolte a opepřete.

2

Pečte čtvrthodinku na plechu vyloženém pečicím papírem při 200 ˚C, až bílek ztuhne a těsto bude zlatavé.

Minivejce
Strakatá křepelčí vajíčka jsou už k mání i v supermarketech. Zacházejte s nimi úplně stejně jako s vejci od slepic; pokud je vaříte, nechte je sklouznout do mírně vroucí vody a vařte pět minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/4

Komentáře

05.12.2007 09:19
Recept se nachází v č. 4/07, str. 44.

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...