Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Plněný bochník

Plněný bochník

4/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2951 kcal
Bílkoviny 103 g
Sacharidy 48 g
Tuky 266 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělá večeře k televizi

Související recepty

Suroviny

velké, lze nahradit jinými houbami
olivový olej 2 PL
lze vynechat
pórek 1 ks
střední, najemno
krůta 200 g
zbytky pečeného masa
lze nahradit lučinou
majonéza 2 PL
sůl
pepř
lze vynechat
lze vynechat
malý kulatý bochník

Postup

1

Houby nakrájejte na silné plátky, slaninu a očištěný pórek na jemné proužky. Opečte na oleji, až je slanina křupavá.

2

Maso nakrájejte nebo nasekejte na drobné kousky a dejte do mísy. Směs z pánve vyjměte děrovanou naběračkou, aby nebyla příliš olejnatá, a přidejte k masu.

3

Spojte s pomazánkovým máslem a lučinou, majonézou, osolte a opepřete, případně okořeňte podle chuti (česnekem či paprikou).

4

Chlebu odřízněte vršek – získáte tak pokličku – a vnitřek vydlabejte. Dutinu naplňte směsí, zabalte ho do alobalu a nechte v chladu, zatížený třeba kastrolem, aby se trochu slisoval. Podávejte při pokojové teplotě, nakrájený na řezy, nejlépe s lehkým zeleným salátem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/1

Komentáře

31.08.2007 08:32
Recept se nachází v č.1/05, str.14
16.03.2007 13:18
Z vydlabaných kousků chleba usmažím topinky a nabírám s nimi směs z chleba

Apetit magazín