Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
5,0 (4x)
29. 11. 2024
Podzimní těstoviny s hráškem a kaštany
Apetit
Podzimní těstoviny s hráškem a kaštany
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
5,0 (4x)

Rychlé podzimní těstoviny s hráškem a kaštany připravíte za 25 minut. Práci si usnadníte tím, když koupíte už uvařené nebo upečené jedlé kaštany. V opačném případě se nenechte zdlouhavým loupáním odradit. Neobvyklá kombinace surovin i získá celou vaši rodinu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 764.75 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 89.5 g
  • Tuky 34.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejkouzelnějších Vánoc. Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář. Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky. Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé. Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali. Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Procestujte celý svět za jediný večer a ochutnejte tapas menu a koktejly ze všech kontinentů v centru Prahy

Jste milovníci nejen jídla, ale i cestování? A nejraději byste procestovali a ochutnali celý svět? A co když vám řekneme, že nebudete potřebovat pasy ani víza, a dokonce ani nemusíte balit kufry, ale stejně můžete vyrazit na cestu kolem světa? Stačí navštívit The Monkey Bar a vybrat si cokoli z nového menu. Ručíme za to, že vám každé jídlo nabídne jedinečný pohled na světové gastronomické trendy. Pozvěte přátelé a vychutnejte si tuhle vzrušující cestu plnou překvapení v centru Prahy. Nebudete litovat.