Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (5x)
10. 3. 2025
Polévka z medvědího česneku s vejci a s grissini
Image Professionals
Polévka z medvědího česneku s vejci a s grissini
Image Professionals


Snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Jarní polévka z medvědího česneku s vejci a grissini – svěží, aromatická a plná vitamínů! Snadný recept na lehkou a výživnou polévku s jemnou česnekovou chutí, která zahřeje a zasytí. Podávejte s křupavými grissini pro dokonalý chuťový zážitek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na grissini

Na polévku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 734.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 67.25 g
  • Tuky 33.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak si připravit domácí pesto z medvědího česneku nebo z česneku podivného, z bylin, které teď sesbíráte na procházce Z čeho připravit zelené pesto? Které listy použít do snadné zelené omáčky Magické účinky léčivého medvědího česneku

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/3

Březnové vydání Apetitu, které vychází 15. 2., vás naladí na jaro. Svěží jarní dezert pro Apetit vytvořil cukrář Josef Maršálek, který upekl religieuse (česky jeptišky) v nezvykle zelené barvě – s bílou čokoládou a pistáciemi. Březnovou surovinou číslo jedna je medvědí česnek, jedna z prvních bylinek, které se na přelomu zimy a jara objevují v přírodě. Z medvědího česneku si připravíte pesto, vafle i slaný cheesecake. Po zimě jsme naplánovali i důkladný úklid mrazáku, abyste se zbavili posledních zásob loňské zeleniny a ovoce a vytvořili si prostor pro čerstvé. A protože v březnu ještě rádi zůstaneme v teple za kamny, máme pro vás snídaně pro pomalé víkendové ráno. Svátek žen slavíme pohledem do historie. Sepsali jsme pro vás příběhy čtyř žen, které zanechaly výraznou stopu ve světové gastronomii. Představíme vám Julia Child, Marcella Hazan, Mary Berry, Madhur Jaffrey a od každé přidáme i jeden recept. Lehkost březnovému číslo dodají citronové dezerty a také bezmasá jarní jídla od propagátorky vegetariánské kuchyně Miluše Makó, jejíž novou knihu vám představíme. Březnový Apetit je v prodeji od 15. 2. Apetit, napsáno s chutí.