Pomazánka z ricotty a brynzy

Pomazánka z ricotty a brynzy

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()
Do 10 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 355 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 10 g
Tuky 26 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Blesková pomazánka k snídani i svačině!

Suroviny

ricotta 120 g
brynza 40 g
ředkvičky 40 g
nasekané, lze nahradit nastrouhaným bulvovým celerem
pepř
čerstvě mletý
sůl
případně
pažitka
lze nahradit jinými bylinkami
česnek 1 stroužek
drcený
vinný ocet bílý
pečivo
k podávání

Všechny suroviny smíchejte a nechte v chladu odležet. Podávejte s pečivem.

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit