0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pórkovo-slaninové rizoto z trouby

Pórkovo-slaninové rizoto z trouby

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4208 kcal
Bílkoviny 568 g
Sacharidy 16 g
Tuky 200 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

pórek
lze nahradit jarní cibulkou
rýže
vývar 4
krémový sýr
sůl
pepř
olivový olej
hrášek

Postup

1

Na oleji opečeme slaninu cca 2 minuty, přidáme nakrájený pórek, opékáme asi 5 minut, než změkne. 

2

Poté vmícháme asi 2 hrnky rýže a minutu opékáme. Zalijeme 4 hrnky vývaru a vložíme do trouby. 

3

Každých 10 minut promícháme, než rýže změkne a nasákne. 

4

Poté vmícháme hrášek a ještě 2 minuty pečeme. Nakonec vmícháme sýr a citronovou kúru. Osolíme, opepříme.

Foto ilustračbí, zdroj: Pixabay.com

 
Autor: stoffard

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč