Dávná podoba energie sbalené na cesty nikdy neztratila své kouzlo. Povidlové buchty jsou česká klasika, kterou si čas od času zkrátka musíte dopřát. Nebojte se kynutého těsta, v receptu najdete podrobný postupu, jak na to.
Suroviny
24 buchet
Suroviny
24 buchet
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 224.79 kcal
- Bílkoviny 5.63 g
- Sacharidy 23.46 g
- Tuky 11.42 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007