Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
0,0 (0x)
11. 8. 2016
Not published! PRIME RIB ROAST S HOŘČIČNOU MARINÁDOU A MOŘSKOU SOLÍ
PRIME RIB ROAST S HOŘČIČNOU MARINÁDOU A MOŘSKOU SOLÍ


Snadné
0,0 (0x)

V míse smícháme hořčice s olivovým olejem, nasekaným česnekem, rozmarýnem a tymiánem, pořádně osolíme a opepříme maso a marinádou ho ze všech stran potřeme. Necháme při pokojové teplotě odpočívat. Po cca hodině maso přendáme na mírně rozpálený gril, ideálně do něj zapíchneme teploměr, který bude hlídat teplotu jádra masa. Vnitřní teplota by neměla přesáhnout 70 °C. Maso necháme na grilu alespoň dvě hodinky, občas zkontrolujeme. Po upečení maso zabalíme do alobalu a v teple ho necháme ještě alespoň půl hodiny odpočívat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu