Jednoduchý a lahodný recept na pstruha na kmíně s petrželovými brambůrky potěší každého milovníka ryb. Křupavá kůrka, šťavnaté maso a jemná vůně kmínu dokonale ladí s máslovými brambůrky a čerstvou petrželkou. Ideální lehký oběd či večeře plná chutí!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na brambůrky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1193 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 106.5 g
- Tuky 64 g
Postup přípravy
- 4 nejlepší úpravy sladkovodních ryb Dobroty z českých vod: 5 sladkovodních ryb, které musíte ochutnat
Autor: Redakce, z vydání Apetit Pstruh na kmíně s petrželovými brambůrky