Voňavé rohlíčky jsou skvělé na svačinu do školy i na svah. Dokonalá pudinkovotvarohová náplň příjemně doplní vláčné kynuté těsto a efektní mřížka lahodí také oku.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 465.1 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 66.9 g
- Tuky 13.5 g
Postup přípravy
- Svatomartinské rohlíčky od foodblogerů: Kynuté i bez kynutí, makové, ořechové, pro začátečníky i mistry kuchyně. Které letos vyzkoušíte? Svatomartinské rohlíčky podle Josefa Maršálka: Uhodnete, jakou náplň zvolil? Přidává do ní jogurt!
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.