Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (3x)
16. 10. 2025
Pumpkin spice latte
Olive Magazine
Pumpkin spice latte
Olive Magazine


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (3x)

Připravte si domácí pumpkin spice latte, které chutná jako z té nejlepší kavárny. Cukrový sirup můžete nahradit tekutým medem nebo javorovým sirupem – nápoj osladí a dodají přírodní aroma. Efektní zdobení opáleným svitkem skořice vykouzlí hřejivou podzimní atmosféru, i když je venku sychravo.


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na cukrový sirup

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 258 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Celeste Wong, z vydání Apetit Pumpkin spice latte

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Pečená husa s jablky a bramborovými knedlíčky: Klasika, která se neomrzí. Chcete, aby byla opravdu vypečená? Začněte už den předem

Kdy jindy si dopřát husu než v listopadu? Svatomartinská tradice se drží v Česku pevně – a není divu. Husa s bramborovými knedlíčky a zelím je jídlo, které má všechno: vůni, vyladěnou chuť a svou přípravou vás dokonale naladí na sváteční notu. Jen to není pokrm, který zvládnete uvařit na poslední chvíli. Kdo chce, aby se kůže krásně vypekla a maso odpadávalo od kosti, musí dát huse poctivý čas v troubě. A nejlépe začít už den předem.