Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Svítek, nadýchaná placka ze základních surovin, je tradičním pokrmem české kuchyně. Připravoval se v chalupách našich prababiček a dodnes se drží na výsluní. Ať už obohacuje polévku, doprovází koprovou omáčku, nebo se podává nasladko, vždy...
Je dokonalý recept zárukou dokonalého pokrmu? Zárukou nejspíš ne, určitě je ale návodem. Návodem, ve kterém musíte umět číst a k němuž jsou třeba i kvalitní suroviny, zkušenosti, dovednosti a vášeň pro vaření. A právě ony zkušenosti vám...
Sladké i slané, křupavé či nadýchané! Vafle mají tolik podob, že vůbec není divu, že si je oblíbily mlsné jazýčky po celém světě. Ať už si je dáte ve švédském stylu s ovocem a šlehačkou, s podmáslím jako v Americe nebo se necháte inspirovat...
Pažitka je vytrvalá cibulovina, která se stala nepostradatelnou součástí snad všech světových kuchyní. Její jemně cibulová, pikantní chuť a vysoký obsah vitaminů z ní dělá oblíbenou bylinku, kterou využijete například do polévek a...
Kamila Nývltová uspěla před lety v talentové pěvecké soutěži X Factor a dnes účinkuje nejen ve známých muzikálech, ale předává i cenné zkušenosti dál mladé generaci. Kromě toho ráda a skvěle peče. Dokonce tak moc, že na její cukroví se...
Jak si představit kvašení? Ve zkratce jako miliardy mikroorganismů, které pracují pro váš prospěch – například pomáhají zažívání. Fermentované potraviny jsou totiž snáze stravitelné, často také trvanlivější, dokonce i chutnější. Zkuste s...